C-smoke rookcabine of rookkamer

Laat uw rokers niet in de kou staan dankzij een rookcabine of rookkamer in glas.

Onder uw personeelsleden telt u een aantal rokers; daar zijn best waardevolle mensen bij.

Een korte rookpauze kan hen zelfs helpen om zich weer beter te concentreren op hun werk. En u wilt wel iets doen om die rookpauze comfortabeler te maken. Ook uw bezoekers kunnen van uw gebaar genieten. Dat gebaar is de plaatsing van een Csmoke naast uw gebouw. Een Csmoke is een sobere prefab-constructie die rokers tegen weer en wind beschermt zolang hun sigaretje duurt.

  • Mooi strak design, past overal
  • Comfortabel dankzij verwarmd glas
  • Verlichting
  • Verwarmd
  • Personalisering mogelijk
  • Stabiele constructie
  • Eenvoudig concept, snel geplaatst

De Csmoke is een eenvoudige en stabiele prefab-constructie met alles erop en eraan. Hij wordt geplaatst, u steekt de stekker in het stopcontact en u hebt stroom voor de verwarming en de verlichting.

Overal thuis

De Csmoke voelt zich overal thuis. Een betonplaat als ondergrond is niet nodig. Een stabiele, vlakke ondergrond volstaat.

Verwarmd glas

In de Csmoke passen wij de techniek van het verwarmde glas toe. Die is onzichtbaar, maar geeft wel een comfortabele warmtestraling af. Uw rokende medewerkers en bezoekers zullen dat erg waarderen op koude dagen.

Loyauteit creëren

Als u iets extra’s doet voor uw rokende medewerkers, zullen zij geneigd zijn om in hun werk ook eens iets extra’s voor u te doen.

Een gepersonaliseerde Csmoke? Dat kan!

In het glas kunnen wij tekst en/of afbeeldingen aanbrengen. Uw logo bijvoorbeeld, een commerciële of andere boodschap, enz.

Standaard of maatwerk

Standaardafmetingen: lengte +/- 3 m, breedte +/- 2,40 m, hoogte +/- 2,50 m.
Maatwerk is ook mogelijk.

Menu