Douchewand op maat

Met de populariteit van douches worden de mogelijkheden in stijl en vormgeving steeds uitgebreider. Zo zijn er ook voor douchewand op maat heel wat opties. Eerst en vooral hebt u de keuze tussen een douchecabine of een douchebak die tegen een betegelde wand geplaatst wordt en met apart verkrijgbare douchewanden afgewerkt wordt.

Voor beide modellen hebt u vervolgens de keuze uit verschillende materialen voor de douchewand: glas of kunststof. Als u kiest voor een glazen douchewand, gaat het meestal om veiligheidsglas. Douchewanden in kunststof zijn doorgaans iets minder duur, maar minder gemakkelijk te reinigen en gevoeliger voor krassen. Daarom wordt meestal gekozen voor glazen douchewanden. De profielen zijn meestal gemaakt uit aluminium. Reken op de expertise van glashandel Lievens voor de uitvoering, creatie & plaatsing van een douchewand op maat

glazen douchewanden - douchewand op maat

Glazen douchewanden in verschillende soorten glas

Bij glazen douchewanden hebt u de keuze uit melkglas of helder glas. Melkglas zorgt voor meer privacy in de douche, terwijl douchewanden in helder glas het ruimtelijk gevoel in uw badkamer beter behouden omdat ze de douche niet zo sterk afbakenen. Mag het nog iets specialer zijn? Dan kiest u voor gekleurde douchewanden, of voor een douchewand met een motief.

Menu