Glas vervangen? Glasbreuk? Op zoek naar een hersteller?

Heeft u glasbreuk of barsten (raam, glazen deuren, salontafel,…) door een ongelukje of een inbraak? Of wilt u uw oudere vensters vervangen door hoogrendementsglas of dubbel glas? Zoek niet verder naar een hersteller en neem contact op met Glashandel Lievens. Reeds meer dan 30 jaar voeren wij reparaties uit aan glasbreuk. U kunt bij Glashandel Lievens rekenen op een snelle, vlotte, eerlijke en betaalbare herstelling. Wij hebben de meest courante glassoorten op voorraad.

Bovendien kan je soms beroep doen op je brandpolis of brandverzekering

glas vervangen - glasbreuk

 

Wie zijn wij?

Glashandel Lievens is een familiebedrijf gevestigd in Eernegem sinds 1980. Wij zijn een glashandel die gespecialiseerd is in glas vervangen. Met meer dan 30 jaar kwaliteit, duurzaamheid, en professionaliteit moet u bij Glashandel Brugge Kust zijn.

Bent u op zoek naar een specialist in het glas vervangen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Doe een beroep op Glashandel Brugge Kust om uw glasbreuk te laten herstellen. Onze garanties voor tevredenheid? Jaren ervaring en een grote klantvriendelijke aanpak. Bovendien hebben wij heel wat contacten met andere vakkundige specialisten in de glassector. Ons bedrijf is gespecialiseerd in glasbreuk, hoogrendementsglas, spiegels op maat, glas op maat,  douchewanden, Lacobel, Velux en is bovendien exclusief verdeler van C-Smoke glazen rookkamers.

Ervaren team

De klant krijgt bij Glashandel Lievens vrijblijvende en correcte informatie over alle bestaande mogelijkheden. Hij kan er rekenen op de beste service van gediplomeerde en ervaren medewerkers, loyaal aan het bedrijf. Zo is meestergast Koen al bijna twintig jaar in dienst, Jochen gaat mee bij de plaatsingen en Ilse verzorgt de algemene administratie. Deze sterke teamgeest resulteert in de beste herstellingen van glasbreuk.

Menu